Donald Trump Jr. a fost infectat cu noul coronavirus

Postat la: 21.11.2020 08:34

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui în funcţie al Statelor Unite, a fost confirmat pozitiv pentru noul coronavirus, a anunţat purtătorul său de cuvânt.

„A fost complet asimptomatic până acum şi respectă toate recomandările medicale", se arată într-un comunicat transmis de echipa acestuia, citat de BBC News. După ce a primit rezultatele testului la începutul acestei săptămâni, Trump Jr. a intrat în izolare la cabana sa de vânătoare. Donalt Trump Jr este al doilea dintre copiii preşedintelui care a dat rezultate pozitive, după ce Barron, în vârstă de 14 ani, a testat pozitiv odată cu părinţii său, Donald şi Melania Trump.

Barron Trump, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat şi el luna trecută, dar a recuperat rapid. Partenera lui Don Jr., Kimberly Guilfoyle, fostă jurnalistă la Fox News, a avut rezultate pozitive pentru COVID-19 în iulie. La începutul lunii octombrie şi Donald Trump alături de soţia sa, Melania, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. În total, cel puţin 45 de persoane de la Casa Alba au luat virusul în ultimele luni.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu