Diagnostic terifiant pentru cel mai mare interlop al Capitalei. Ce i-au spus medicii?

Postat la: 24.06.2019 20:00

Adrian Buba, un interlop celebru din Capitală, supranumit și „Regele cimitirelor", trăiește o tragedie cumplită după ce medicii i-au pus un diagnostic cumplit.

Devenit celebru, mai întâi ca lider interlop și apoi ca actor, după ce a interpretat personajul Gibonu din filmul Furia, Adrian Tuli, zis Buba, ar avea mari probleme de sănătate. Surse din anturajul liderului interlop au dezvăluit că acesta ar fi suferit, nu demult, un accident cerebral. Spre norocul său, Buba a depășit cu bine momentul care era cât pe ce să-l ucidă, însă, ar fi primit un alt diagnostic care i-ar fi dat viața peste cap. Bărbatul ar suferi de o boală degenerativă incurabilă.

Sursele citate pun problemele lui Adi Buba pe seama necazurilor pe care i le-a provocat fiul său, Renato. Acesta s-ar fi certat în mai multe rânduri cu tatăl său și a avut numeroase probleme cu legea. Ba mai mult, ce i-a pus capac tatălui său, care avea și așa sănătatea șubrezită, a fost evadarea spectaculoasă a lui Renato, care a fugit din arestul Secției 19 după ce a folosit o cheie potrivită. Adrian Buba era cunoscut și ca "Regele cimitirelor", ca urmare a faptului că acesta s-a ocupat, ani la rând, de un cimitir de lux situat în sectorul 1.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu