Dezvăluiri totale despre Liviu Dragnea! Ce i-au făcut în pușcărie

Postat la: 24.06.2019 - 10:11

Dezvăluiri dinamită despre fostul șef al PSD, Liviu Dragnea. Ajuns în pușcărie, Dragnea a mai primit o veste cumplită. Ultima decizie a autorităților l-a transformat într-un oarecare pe ex liderul Camerei Deputaților. Dragnea s-a împăcat cu situația și nici nu a mai contestat decizia.

Viața lui Liviu Dragnea s-a schimbat total după 27 mai. Socotit cel mai puternic om din România, fostul șef PSD a fost condamnat la pușcărie cu executare imediat după alegerile europarlamentare și viața a luat o turnură neașteptată pentru acesta.

Ultimele vești din pușcărie sunt și mai neașteptate. Dragnea are aceleași drepturi ca și ceilalți deținuți din Penitenciarul Rahova, fără regim preferențial. Membrii Comisiei pentru stabilirea și individualizarea regimului de executare a pedepselor au decis că fostul lider PSD va executa pedeapsa de 3 ani și 6 luni în regim închis, dar și că nu are nevoie de măsuri suplimentare de protecție, cu toate că e fost demnitar.

Regulamentele închisorilor din România permit ca foștii polițiști, procurori, demnitari sau persoanele implicate în anumite anchete cu grad ridicat de risc să-și ispășească pedeapsa la "separeu". Nu și în cazul Dragnea care nu va beneficia de măsuri de protecție asigurate de gardieni sau de statutul de "deținut vulnerabil". Va ieși la plimbarea zilnică, la cumpărături, la bibliotecă sau la diverse activități ca toată lumea, nu singur și bine păzit.
Fostul lider PSD poate să-și ispășească pedeapsa la comun, alături de ceilalți deținuți, fără nici un risc major. Din comisie au făcut parte directorul Penitenciarului Rahova, șeful Serviciului pentru aplicarea regimului de detenție, șeful Serviciului educație și un secretar. "Deținutul (n.r. - Liviu Dragnea) trebuie să stea la comun, fără să beneficieze de un program de protecție personalizat. Așa au decis membrii Comisiei de stabilire a regimului de detenție. Dacă vor exista semnale că viața îi este pusă în pericol, semnale concludente, nu doar zvonuri, atunci va beneficia de protecție. Fie la cererea sa, fie în urma autosesizării ofițerilor responsabili cu siguranța deținerii care analizează astfel de cazuri ", au dezvăluit surse din penitenciar, anunță libertatea.ro.

Liviu Dragnea are dreptul la două ore de plimbare pe zi în curtea penitenciarului, un drum pe zi la magazinul închisorii pentru cumpărături și o oră pe zi la bibliotecă. Restul timpului e obligat să și-l petreacă în celulă, cu ușa închisă, mai spune sursa citată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu