Descoperire macabră. Cadavrul unui bebeluş a fost găsit într-o găleată, acoperit cu haine, într-un apartament din Brezoi

Postat la: 20.10.2019 11:28

Cadavrul unui nou-născut a fost găsit într-o găleată, acoperit cu haine, într-un apartament din Brezoi, judeţul Vâlcea. Poliţiştii au descoperit cazul sesizaţi de un medic.

Poliţiştii din Brezoi, judeţul Vâlcea, au fost sesizaţi de către un doctor că la spital a ajuns o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de „retracţie de placentă".

Medicii au constatat că femeia născuse recent şi au trimis-o urgent la un spital din Vâlcea unde a fost operată. În lipsa nou-născutului, anchetatorii au făcut mai multe verificări, stabilind că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament al iubitului ei, plecat la muncă în străinătate.

Când au intrat în apartament, anchetatorii au găsit în baie, sub mai multe haine, cadavrul unui băieţel nouă-născut, într-o găleată. S-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu