Dâmboviţa: Fată de 13 ani bătută de tatăl său, găsită inconştientă la marginea unei păduri

Postat la: 15.12.2019 - 16:03

O fată de 13 ani a fost găsită inconştientă la marginea unei păduri din Dâmboviţa, poliţiştii stabilind ulterior că fusese bătută de tatăl său din cauză că nu ar fi avut grijă de fratele mai mic, au informat duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

„La data de 14 decembrie, în jurul orei 21:10, poliţiştii din cadrul Secţiei numărul 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din Gura Suţii, despre faptul că o fetiţă a fost găsită inconştientă la marginea pădurii din zona cartierului Ivanca. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora ar fi fost agresată de tatăl său, pe motiv că nu ar fi avut grijă de fratele ei mai mic", au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa, citați de Agerpres.

Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru investigaţii medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. „Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului. De asemenea, se va lua legătura cu reprezentanţii DGASPC Dâmboviţa pentru a dispune măsuri conform competenţei", au mai spus reprezentanţii IPJ. Fata nu a rămas internată în spital. Pe numele agresorului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. „Reprezentanţii DGASPC Dâmboviţa şi minora au apreciat ca aceasta să rămână în familie", au mai afirmat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu