Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_30va7bn7j0ljkg6ca6845eh6c3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Cum a reuşit o tânără să facă viaţa amară poliştilor. S-a apărat de aceştia cu pumnii şi un spray de gândaci

Cum a reuşit o tânără să facă viaţa amară poliştilor. S-a apărat de aceştia cu pumnii şi un spray de gândaci

Postat la: 07.07.2020 09:34

O tânără din Botoşani a fost reţinută după ce a făcut un scandal monstru cu poliţiştii. Aceasta a pulverizat cu spray de gândaci spre oamenii legi şi a lovit un agent cu pumnul în faţă, în timp ce se încerca imbolizarea femeii.

Scandalul a avut loc, acum două zile, într-un bloc cu locuinţe din municipiul Botoşani. Poliţiştii au fost chemaţi cel mai probabil de vecini. Oamenii legii au încercat să ducă la Poliţie o tânără recalcitrantă. Când a aflat că va fi dusă la secţie, botoşăneanca a luat un spray pentru gândaci şi a pulverizat înspre poliţişti. Mai mult decât atât, unul dintre agenţii care a încercat să imobilizeze a fost lovit de femeie cu pumnul, în faţă. În cele din urmă, cu mare greutate, botoşăneanca a fost dusă la Poliţie. Tânăra a fost prezentată cu propunere de reţinere preventivă pentru infracţiunea de ultraj.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu