Criminalul din Cluj a mărturisit tot! Ce a declarat magistraților

Postat la: 13.07.2019 08:25

Cristian Sabău, criminalul căutat mai bine de 6 ani de polițiștii britanici și arestat zilele trecute în Dej, le-a spus magistraților din Cluj că regretă fapta și nu a vrut să omoare pe nimeni.

Femeia, o cunoscută artistă și deținătoare a unei galerii de artă, a fost găsită fără suflare pe podeaua din baie, cu răni grave la cap. Polițiștii britanici au anchetat aproximativ 9.500 de oameni, în încercarea de a găsi făptașul. O recompensă de 10.000 de lire a fost pusă pentru orice informație care ar fi dus la prinderea lui.

Pe data de 10 iulie, polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale I.G.P.R. și I.P.J. Cluj, în cooperare cu 4 polițiști britanici, l-au arestat pe Cristian Sabău în urma unei percheziții făcute în Dej. Bărbatul a recunoscut din prima că el a ucis-o pe femeia de 55 de ani, însă a ținut să precizeze că intenția a fost de a fura, nu de a comite o crimă.

„Vreau să imi cer scuze. Îmi pare foarte rău. Am avut impresia că nu este nimeni în casă", a mărturisit Cristian Sabou, în fața judecătorului Claudia Ilieș, potrivit Mirror Online.

„Aveam 21 de ani, eram foarte tânăr și imatur. Nu aveam prea mulți bani și eram pentru prima oară în Anglia. Ea stătea în pat și, când s-a trezit, m-a surprins și m-am panicat. Nu am intenționat să omor pe nimeni. Vreau ca soția mea să știe ce s-a întâmplat. A fost un accident, credeam că toată lumea este plecată din casă", a declarat acesta.

Ucigașul a povestit că a folosit un ciocan pentru a-și răpune victima, deși intenționase doar să facă rost de bani. „Vă spun sincer că nu am vrut să o rănesc. A fost un accident. Cineva mi-a zis să intru în casă. Era vorba doar despre bani", a fost auzit spunând Cristian Sabou în fața polițiștilor

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu