Companiile Gabrielei Firea raman desfiintate! Curtea de Apel Bucuresti respinge cererea de revizuire facuta de Consiliul General

Postat la: 26.06.2019 - 10:50

Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti seara, o cerere de revizuire a deciziei prin care s-a stabilit ca toate companiile municipale au fost infiintate cu incalcarea legii. Decizia este definitiva.

Justitia confirma a treia oara ca Gabriela Firea a infiintat ilegal companiile sugativa de 600 milioane de euro, banii bucurestenilor. Primarul general trebuie sa respecte legea si sa desfiinteze de indata aceste companii! Banii dati si patrimoniul trebuie sa se intoarca la primarie. Companiile municipale trebuie desfiintate! Aceste companii municipale sifoneaza in continuare sute de milioane de euro de la bugetul muncit de cetateni.

Gabriela Firea a cautat diverse artificii juridice in speranta ca ar putea anula aceasta decizie a instantei care a constatat ca aceste companii municipale au fost ilegal constituite. Chiar si azi, in sedinta Consiliului General, Firea face rectificari de bugete la aceste companii municipale, adica inca o ilegalitate, caci le aproba bugete de functionare peste decizia instantei.

Ramane insa de vazut cand va fi publicat in Monitorul Oficial ce prevede noul Cod Administrativ, adoptat ieri de Guvern, in legatura cu posibilitatea ca acum Gabriela Firea sa isi treaca din nou prin consiliu companiile municipale, de data aceasta cu majoritate simpla de voturi. Ea intentioneaza sa infiinteze 11 companii municipale care sa preia patrimoniul de la cele 22 ilegale.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu