Cod rutier preferenţial pentru bucureşteni

Postat la: 16.09.2017 18:58

Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Capitalei a aprobat propunerea făcută de administraţia sectorului 3 pentru ca viteza admisă pe Splaiul Unirii să fie de 70 de km/h. Totuşi, viteza trebuie redusă la trecerile de pietoni şi în zona Pasajului N. Grigorescu.

"S-a avizat propunerea de modificare a limitei de viteză la 70 km/h pe Spaliul Unirii de la Pod Vitan-Bârzeşti până la limita Administrativă, pe ambele sensuri, pe porţiunile pe care malurile Râului Dâmboviţa au fost securizate cu elemente de protecţie, cu menţinerea limitării la trecerile de pietoni şi în zona Pasajului N. Grigorescu- Splai Dudescu", se arată în proiectul de avizare. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, scrie pe Facebook că a făcut solicitarea ca urmare a sesizărilor primite de la şoferi.

"Mă bucur ca membrii Comisiei de Circulaţie din PMB au aprobat propunerea noastră pentru modificarea limitei de viteza pe Splaiul Unirii. Este o solicitare pe care am făcut-o ca urmare a sesizărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, dar şi fiindcă am reuşit, anul trecut, să securizăm corespunzător bucata de splai aferentă sectorului nostru. Sigur, asta nu înseamnă că nu trebuie, şi în continuare, să conducem prudent şi să înţelegem că viaţa este mai presus de orice grabă", a menţionat Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu