Chinurile îndurate de o femeie de 41 de ani. A fost sechestrată şi bătută. Suspectul tocmai ieşise din carantină

Postat la: 01.07.2020 - 09:12

O femeie din judeţul Botoşani de 41 de ani, dispărută trei zile de acasă, susţine că a fost bătută, legată şi violată de un individ periculos. Acesta ar fi fost eliberat din puşcărie acum doi ani şi a fost plecat şi în străinătate. Ar fi comis fapta după ce ar fi ieşit din carantina instituţionalizată.

Fiica unei femei de 41 de ani din satul Cotul Miculinţi, o localitate de pe malurile Prutului, spune că mama sa ar fi fost bătută cu sălbăticie şi sechestrată timp de trei zile pe un câmp din apropierea satului. Iniţial botoşăneanca de 41 de ani a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă. Poliţiştii au început căutările duminică dar în cele din urmă femeia a fost găsită de familie într-o stare jalnică. Mai precis, săteanca se afla în stare de şoc, era umflată la nivelul feţei, cu părul smuls.

Fiica acesteia, care locuieşte în municipiul Botoşani, spune că mama sa a fost victima unui recidivist. Practic, femeia a dispărut de acasă vineri şi a fost văzută ultima oară în compania unei persoane care ar fi avut probleme cu legea şi în trecut, spune familia acesteia. Abia luni, săteanca din Cotu Miculinţi a fost găsită de familie, bătută şi dărâmată psihic. "Spune doar că o doare", mărturiseşte fiica acesteia. Familia susţine că femeia a îndurat chinuri groaznice, fiind sechestrată şi legată de mâini şi de picioare pe un câmp. În tot acest timp ar fi fost bătută cumplit. Familia spune că a fost şi violată însă deocamdată această acuzaţie urmează a fi probată. "Mama a fost sechestrată, violată şi bătută. Este desfigurată. I-au rupt şi părul din cap. Am înţeles că a fost legată", mărturiseşte pentru botosaninews.ro, fiica victimei. Femeia a venit singură de pe câmpul unde a fost ţinută.

Cel bănuit că ar fi sechestrat-o şi bătut-o pe femeie ar fi un bărbat de 49 de ani, din localitate, cu antecedente penale şi cunoscut pentru caracterul violent spune monitorulbt.ro. Acesta ar fi ieşit din puşcărie în 2018 şi ar fi fost plecat prin străinătate. Mai mult decât atât ar fi comis fapta de la Cotu Miculinţi aproape imediat după ce a ieşit din carantina instituţionalizată fiindcă nu a respectat regula de izolare la domiciliu la întoarcerea din străinătate spune monitorulbt.ro. Deocamdată bărbatul este căutat de Poliţie, mai ales că a dispărut din comună.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu