Centrul Rus de Ştiință şi Cultură din București isi bate joc de romani in plina pandemie de coronavirus. Cu o obraznicie crasa a vrut sa-i faca pe oameni sa incalce starea de urgenta

Postat la: 09.04.2020 - 11:54

În plină pandemie de coronavirus, Centrul Rus de Ştiință şi Cultură din București a postat, pe 24 martie, un mesaj prin care îi invită pe adepți să ridice broșuri cu titlul "Să-ți găsești nemurirea de erou în focul luptei" în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 10-15, de la sediul situat pe Bulevardul Lascăr Catargiu, din Capitală.

Lucrarea este dedicată poeților și ziaristilor înrolați în armata din perioada Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Inițiativa celor de la CRSC a stârnit reacții dure din partea mai multor locuitori ai României, aceștia scoțând în evidență modul în care Ambasada și Centrul Rus de Ştiință şi Cultură au ales să respecte apelurile autorităților române ca oamenii să nu-și părăsească locuințele pe durata stării de urgență.

CRSC nu a ținut cont, clar, de apelul înaintat de autoritățile române, ba mai mult îi invită pe cei interesați să vină la sediul lor și să ridice broșurile, deși deplasările sunt restricționate în această perioadă. Comunicatul Centrului Rus de Ştiință şi Cultură se încheie cu un sfidător: "Vă așteaptăm!".

In plus, fata de postarea de pe Facebook, CRSC a facut si un clip video pe Youtube.

Comunicatul emis de CRSC

"Prezentarea broșurii >.

Autorul broșurii Pavel Krahmalev, traducerea - Diana Trofim și Serghei Virsta.

Lucrarea este dedicată poeților și ziaristilor înrolați în armata din perioada Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Și în perioada coronovirusului noi lucrăm pentru dvs.

Această broșură este disponibilă pentru voi. O puteți ridica de la Centrul în perioada - luni, miercuri, vineri, între orele 10 și 15. Vă așteptăm!", este mesajul postat de Centrul Rus de Ştiință şi Cultură pe pagina oficială de Facebook.

Comentariile pe FB au fost numeroase, unul dintre acestea are mesaj clar: "In plina pandemie, voi chemati oamenii la Centru????Cat de iresponsabili puteti fi, ca sa nu mai vorbim de aroganti atunci cand statul roman se lupta sa tina oamenii in casa. Nu va este rusine???"

Fireste, cei de la CRSC au continuat cu obraznicia, dupa cum se poate vedea din captura de mai jos:

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu