Ce spune Mircea Radu, consilierul Doinei Gradea, despre numirea în funcţia de director de comunicare al TVR

Postat la: 02.07.2020 - 09:53

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR. Prezentatorul TV va ocupa, din iulie, funcţia de Şef Serviciu Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol, după cum au fost anunţaţi angajaţii instituţiei publice.

Mircea Radu este consilier al preşedintelui TVR Doina Gradea din ianuarie 2020, având atribuţii pe zona editorială şi de imagine a televiziunii publice. Acum, va îndeplini şi sarcinile de coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol.

„Este o propunere onorantă, fără-ndoială, dar şi o mare provocare. Toate vin la pachet cu îndatoriri de care am să mă achit aşa cum am făcut-o în cei peste 25 de ani de televiziune, a spus Mircea Radu pentru paginademedia.ro

„Am acceptat deoarece cred că, pentru a duce mai departe cu succes brandul TVR, alături de un management performant alcătuit din profesionişti cu experienţă şi cu rezultate în acest domeniu, este nevoie de un plan coerent de comunicare internă şi externă, adaugă acesta.

La finalul lui 2019, Mircea Radu a prezentat şi emisiunea „Down the road. Aventura", în care opt tineri cu sindrom Down vor porni într-o călătorie prin ţară, potrivit paginademedia.ro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu