Caz şocant. O tânără a murit la o clinică privată din Bucureşti după o operaţie estetică

Postat la: 15.09.2018 07:11

O tânără mamă a murit în condiții suspecte la o clinică privată din București. După o operație de lipoaspirație, nu s-a mai trezit din anestezie și a intrat în stop cardio-respirator, transmite RomaniaTV.net.

Tânăra i-a spus mamei că îşi tratează nişte dureri abdominale, dar de fapt se programase pentru o operaţie estetică de lipoaspiraţie. O intervenţie obişnuită de modelare a abdomenului. Îşi dorea să arate bine, înainte de o petrecere în familie. Rodica Vasile, de 29 ani a murit imediat dupa o operatie de liposuctie. După operaţie, pacienta a intrat în stop cardiorespirator. Două ore a fost resuscitată fără rezultat.

Medicii legişti au încheiat autopsia încă de ieri, dar nu au putut stabili cauza morţii. Situaţia este una complicată şi se aşteaptă rezultatele testelor de laborator. Pe certificatul de deces al tinerei scrie cauză neindentificată. Medicii şi asistenţii care au fost în clinică la momentul operaţiei au fost audiaţi o noapte întreagă. Parchetul a deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Procurorii vor stabili dacă tânăra a murit în urma unei erori medicale sau dacă suferea de alte afecţiuni despre care nu ştia.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu