Casa Albă transmite discursul unui episcop care spune că homosexualitatea are cauze demonice. La eveniment este și vicepreședintele Mike Pence

Postat la: 23.01.2020 16:30

Casa Albă a transmis în direct, pe canalul oficial de Youtube, predica unui episcop care a vorbit despre denunțarea cauzelor "demonice " ale homosexualității, la o ceremonie religioasă la care era prezent vicepreședintele Mike Pence, cunoscut pentru pozițiile sale conservatoare și acuzat adesea de homofobie.

Preotul a luat cuvântul la o adunare religioasă din Tennessee, după intervenția lui Mike Pence. Înregistrarea video este în continuare pe canalul Youtube al Casei Albe. "Spiritul demonic este cel care face o femeie să dorească să trăiască cu o altă femeie. Spiritul demonic este cel care îl face pe un bărbat să fie atras de un alt bărbat„, a spus episcopul.

Preotul Wayne Taylor a susținut că "diavolul" încearcă "să distrugă temelia căsătoriei" și să blocheze procesul de reproducție. "Doi bărbați nu pot avea un copil. Două femei nu pot avea un copil", a mai spus el. Casa Albă a fost condamnată pe rețelele sociale, internauții calificând drept "revoltător" faptul că acest discurs a fost transmis pe canalul oficial al Casei Albe.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu