Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_cm8l6bsf9soickjjvg8ur17dh3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Candidat la prezidențiale, dat dispărut. UPDATE. A fost găsit; unde era?

Candidat la prezidențiale, dat dispărut. UPDATE. A fost găsit; unde era?

Postat la: 08.11.2019 14:29

UPDATE. IPJ Cluj a anunțat că l-a găsit pe Ninel Peia: „Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracţiuni. Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal".

Unul dintre cei 14 candidați la alegerile prezidențiale din România, ce vor avea loc duminică, a dispărut în cursul nopții de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat, scrie HotNews.ro. Este vorba despre Ninel Peia ce este susținut de Partidul Neamul Românesc. Candidatul nu a mai putut fi contactat nici de ofițerul SPP și nici de staff-ul de campanie, astfel că a fost sesizată poliția, care a deschis o anchetă. Ninel Peia beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților din cadrul campaniei electorale. Familia nu l-a declarat dispărut, soția acestuia, contactată fiind de Antena 3, a susținut că nu ar trebui să-și facă nimeni griji, că el dispare des.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu