Când se lansează cel mai nou iPhone și cum va fi față de iPhone 11?

Postat la: 18.02.2020 - 11:21

Apple pregătește un telefon nou, mai ieftin decât iPhone 11. Cel puțin asta indică toate zvonurile din ultimele luni. iPhone 9 ar fi numele, deși cel mai probabil nu rămâne. Acum avem și-o dată ipotetică de lansare.

Schema prin care Apple și-a denumit telefonul în ultimii ani a fost cel puțin haotică. Am avut iPhone 8, iPhone X, acum avem iPhone 11. Totuși, lipsește un iPhone 9. Care ar urma să fie lansat pe 31 martie și să fie noua versiune a modelului SE. iPhone SE a fost lansat în martie 2016. Încă e apreciat de utilizatori, a primit iOS 13 și o parte dintre fanii Apple ar vrea un astfel de telefon din nou mai ales datorită ecranului mai mic, dar și prețului mai accesibil.

Ce specificații poți aștepta de la telefonul mai ieftin decât iPhone 11? iPhone 9 sau SE 2 sau orice alt nume găsește Apple ar fi un telefon cu ecran de 4,7 inci și hardware de iPhone 11. Încă nu e clar dacă va avea scanner de amprentă (cel mai probabil nu) sau dacă va avea un panou OLED și nu unul LCD. Ce-i mai important la acest telefon e ca prețul să fie mic. Iar prin mic cei mai mulți se așteaptă să fie sub 600 de dolari.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu