Călin Georgescu la "Cafeneaua Politică" explică de ce COVID-ul este folosit pentru instaurarea NWO

Postat la: 26.11.2020 - 13:14

Expertul ONU, Călin Georgescu, invitat de moderatorul emisiunii "Cafeneaua Politică", Horia Alexandrescu, la Canal 33, a dezvăluit mecanismele secrete ale Forumului Economic Mondial de la DAVOS.

Cunoscutul diplomat a îndemnat telespectatorii să caute pe site-ul de la DAVOS planul Schwab de RESETARE A LUMII. Promotorul inițiativei MAREA RESETARE este Klaus Schwab, în vârstă de 82 de ani, cu zece ani mai tânăr decât mentorul său, George Soros. În esență planul urmărește instituirea unei conduceri suprastatale de către un consorțiu "de grei" ai planetei, susținut din umbră de mari jucători de bursă, conform surselor din interior.

La câteva săptămâni după ce Forumul Economic Mondial a lansat inițiativa „Marea Resetare", în iulie 2020 a avut loc lansarea unei cărți intitulată „COVID-19: The Great Reset", scrisă de amintitul președintele executiv al FEM, Klaus Schwab, în colaborare cu directorul principal al rețelei globale de risc al organizației, Thierry Malleret.

În septembrie 2019, Donald Trump a izbucnit: „Viitorul nu aparţine globaliştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care-şi protejează cetăţenii şi îşi respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică", îi avertiza Trump pe gânditorii marii resetări.

„Fiecare dintre cei de aici este reprezentantul unei culturi diferite, al unei istorii bogate. Statele Unite nu vă vor spune cum să trăiţi, cum să munciţi sau pe cine să veneraţi. Vă cerem doar să ne respectaţi în schimb suveranitatea", le-a mai spus el celor peste o sută de șefi de state sau de guverne aflați în aula ONU.

După acel discurs care a făcut înconjorul lumii, Soros i-a mai dat lui Trump o șansă de a se integra în „Sistem" și l-a invitat la Forumul de la Davos ce avea loc peste numai patru luni, în ianuarie 2020. Inițial, Trump a refuzat să meargă la Forum, dar și-a schimbat decizia în ultimul moment.

În fața a câtorva sute de miliardari ai planetei, președintele american și-a reafirmat ideile enunțate la ONU: „Cea mai înaltă îndatorire a unei națiuni este către cetățenii săi. Respectarea acestui adevăr este singura cale de a edifica încrederea în economia de piață. Numai atunci când guvernele își pun pe primul loc propriii cetățeni vor fi oamenii pe deplin investiți în viitorul lor național", a spus răspicat președintele Americii.

Deci, pe primul plan cetățenii, nu instituțiile internaționale, cum susținea Soros.. Profund ofensat, George Soros le-a spus seara la masa celor apropiați: „Trump este un escroc și un narcisist. El dorește ca lumea să se învârtă în jurul lui". Astfel, orice dialog dintre cei doi mari, Trump și Soros, s-a închis. La scurt timp, a apărut CORONAVIRUSUL!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu