Cadou de la tată pentru fiul de 15 ani: două prostituate. S-a ajuns la viol şi răpire, protagoniştii fiind arestaţi

Postat la: 29.11.2020 - 15:13

Povestea care s-a lăsat cu patru arestări a fost orchestrată de un individ pe nume Florin Frunză, un nume cunoscut în rândul oamenilor legii din Iaşi. În trecut, acesta a mai fost condamnat pentru tâlhărie şi furt, unele dintre fapte fiind comise în străinătate.

Acum aproape trei săptămâni, Frunză a găsit, pe Internet, un anunţ postat de două tinere din Galaţi, care ofereau servicii sexuale contracost. Individul le-a contactat şi le-a chemat la Iaşi, într-un apartament, unde şi-a mai adus şi trei prieteni. Doi dintre ei sunt tată şi fiul, cel din urmă în vârstă de 15 ani. Minorul este singurul care a scăpat de arest preventiv în acest caz, fiind plasat în arest la domiciliu.

După ce au intrat în locuinţa ieşeanului. cele două tinere venite din Galaţi au fost ameninţate cu o macetă că trebuie să facă sex cu toţi cei patru. Pe 9 noiembrie, aproape de miezul nopţii, la serviciul 112 a fost înregistrat un apel venit de la o persoană din judeţul Galaţi. Aceasta a reclamat că sora sa şi alte două prietene se află în Iaşi şi, de mai multă vreme, nu mai răspunde la telefon.

"Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie de pe raza municipiului Iaşi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri. Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobil, ar fi reuşit să trimită un mesaj telefonic prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui supermarket, fără să cunoască cu exactitate adresa", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Oamenii legii au reuşit să identifice apartamentul în care se aflau cele două tinere, însă, când au bătut la uşă, bărbaţii au refuzat, în primă fază, să deschidă. Au făcut-o după ce poliţiştii au ameninţat că vor sparge uşa. Cele două tinere au fost găsite speriate de către poliţişti şi au susţinut că au fost violate. A fost nevoie de o anchetă de aproape trei săptămâni pentru ca anchetatorii să adune probe care să susţină varianta victimelor. Decizia de arestare a celor patru nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu