Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_b3lfgmf4oir8ca40733mhdgtg5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Cadavrul unei femei ucise găsit la groapa de gunoi Vidra la marginea Bucureştiului

Cadavrul unei femei ucise găsit la groapa de gunoi Vidra la marginea Bucureştiului

Postat la: 24.02.2020 14:27

O femeie din Bucureşti a fost omorâtă şi aruncată la gunoi, iar trupul neînsufleţit a fost găsit de angajaţii care sortau deşeurilor de la groapa de gunoi din comuna Vidra, judeţul Ilfov.

Alerta a fost dată, astăzi, de angajaţii de la groapa de gunoi care au descoperit cadavrul femeii în timp ce sortau deşeurile. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, un procuror şi un echipaj medical. Medicii au declarat decesul femeii, iar poliţiştii au efectuat primele cercetări. Pe trupul femeii au fost descoperite multiple lovituri. Cadavrul va fi transportat la morgă, acolo unde va fi efectuată necropsia, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii. Poliţiştii i-au audiat pe angajaţii de la groapa de gunoi, dar şi pe şoferul maşinii de gunoi cu care cadavrul a fost transportat la groapa de gunoi din comuna Vidra.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu