Cadavrul unei femei, găsit pe marginea drumului de centură din Galați

Postat la: 20.06.2019 - 15:36

Principalul suspect în cazul crimei este un bărbat de 75 de ani care este cercetat pentru omor și profanare de cadavre, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Pensionarul este suspectat că i-a aplicat femeii de 63 de ani trei lovituri de cuțit care i-au fost fatale. Mai apoi, a tranșat în cadă cadavrul pe care l-a pus în saci și l-a dus pe marginea drumului de centură, unde a fost descoperit în noaptea de miercuri spre joi.

„S-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de omor şi profanare de cadavre sau morminte. Omorul a avut loc în apartamentul principalului suspect, de 75 ani, fiind aplicate trei lovituri de cuţit în zona vitală. Cadavrul a fost apoi tranşat în cadă, pus în saci şi apoi lăsat în zona unde a şi fost descoperit. Principalul suspect a fost adus la audiere, timp în care se desfăşoară şi cercetarea la faţa locului. Victima avea 63 ani şi se cunoştea cu suspectul", a spus Liliana Istrate.

Potrivit Monitorul de Galați, Victima se numește Dumitra Plopeanu și se cunoştea cu suspectul. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia găsită decedată ar fi avut parte o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate şi puse lângă cadavru. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care nu a oferit deocamdată informaţii. Anchetatorii au deja un suspect în persoana concubinului victimei, care este audiat în prezent. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu şase luni.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu