Batrana de 87 de ani jefuita de 300.000 de euro intr-un sat din Arad: "Cand m-am trezit, am simtit ca cineva ma ia dupa gat"

Postat la: 27.11.2020 - 12:15

Batrana de 87 de ani din localitatea aradeana Pancota, care a fost jefuita de 300.000 de euro in dimineata zilei de 22 noiembrie, a povestit firul evenimentelor.

Femeia locuieste singura. In ziua cu pricina s-a trezit cu putin inainte de ora 7.00 si a mers la baie, moment in care un individ cu cagula a atacat-o. Se pare ca barbatul ar fi asteptat-o la baie de ore bune, din timpul noptii, asteptand sa se trezeasca. El ar fi intrat pe geamul ramas deschis, la scurt timp dupa miezul noptii. A amenintat-o cu moartea, a impins-o si i-a cerut cheia seifului pe care il avea in casa. Femeia a spus ca nu o are, astfel ca hotul a taiat seiful cu flexul si a fugit cu banii.

"M-am culcat, iar dimineata cand m-am trezit am simtit ca cineva ma ia dupa gat, dar m-a lasat imediat. M-a intrebat unde-i cheia de la seif. Eu vreau cheia din seif, mi-a spus. I-am spus ca nu e la mine cheia, ca nu o am. Tot mi-a cerut cheia si mi-a spus ca daca nu ii dau cheia ma omoara. Atunci am fost foarte hotarata. M-am pus in fata lui si i-am spus: Uite, aici sunt! Omoara-ma! Omoara-ma daca vrei sa ma omori!. Am vazut ca-si schimba culoarea la fata. Apoi a luat un flex si s-a pus sa taie seiful pana cand a ajuns la bani. A luat banii si a plecat. S-a ascuns de cu seara in baie si a stat in casa pana m-am trezit. A vorbit la telefon cu altii. Unul precis a fost, poate doi", a declarat batrana, conform sursei citate.

Banii ar fi apartinut fiului femeii, care are mai multe afaceri in oras. Vecinii au declarat ca sunt siguri ca hotii stiau de existenta banilor. "Numai cine a stiut. Aceia s-au bagat. Eu nici nu am stiut ca are bani in casa. Ti-e frica sa mai stai in casa. Si eu sunt singura si acum mi-e frica. Asa se intampla daca Politia nu umbla pe strazi", spune o localnica.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu