Baronul PNL de Ilfov, Marian Petrache, vrea sa-si puna nepotul sef peste CN Aeroporturi Bucuresti SA

Postat la: 04.12.2019 08:55

Incepe sa se "coaca" treaba si pentru CN Aeroporturi Bucuresti SA. Liberalii vor un nou sef. Asa cum si pe la Transporturi, guvernul Orban si-a pus oameni destoinici in functii cheie. Conform zicalei, la vremuri noi, oameni noi! Pentru noi!

Din informatiile Ziuanews, Adrian Corbu e susținut de liderul de Ilfov al PNL, Marian Petrache, pentru postul de sef al CN Aeroporturi Bucuresti SA. Corbu este chiar nepotul baronului de Ilfov Marian Petrache. Care Petrache si-a instalat nepotul pe cand avea 29 de ani - si era pe la PD-L - in conducerea Smart SA, o filiala a Tranelectrica. De aici a avut o cariera fulgeratoare in politica - unde a fost si seful tineretului PD-L - si afaceri - prin diverse firme de imobiliare -, mereu sustinut de unchiul Petrache.

Corbu este in prezent la ALDE si director general la Compania Municipală de Iluminat Public.Manevra ar urma sa se petreaca in doi pasi, mai degraba pe doua variante. Fie Corbu va fi luat la PNL direct, fie acesta va trece prin anticipata fuziune a ALDE - partisul lui Calin Popescu Tariceanu - cu PNL. Tariceanu oricum vaneaza de la liberali doua posturi eligibile de parlamentari pentru a-si prelungi imunitatea. Cum era, insa, decizia liberalilor conform careia ii vor respinge pe aceia care lucreaza cu administrația Firea?! Nu numai ca-i primesc drept membri, dar ii pun direct șefi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu