Bărbatul suspectat că şi-a înjunghiat mortal iubita a fost prins în timp ce se pregătea să fugă

Postat la: 17.04.2019 11:03

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, principalul suspect în cazul femeii înjunghiate mortal, marţi, în zona depoului de locomotive din Timişoara, a fost prins, miercuri dimineaţa, de poliţişti, în apropierea Gării de Nord. Bărbatul este fostul concubin al femeii ucise.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Diana Gîtan, a declarat, miercuri dimineaţa, că principalul suspect în cazul femeii ucise cu mai multe lovituri de cuţit, marţi, în zona depoului de locomotive din Timişoara, a fost prins în jurul orei 06.00. „Bărbatul, care este fostul concubin al femeii, urmează să fie adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a fi audiat în calitate de suspect. A fost prins în Timişoara, voia să plece din localitate", a afirmat Diana Gîtan.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost prins în apropierea Gării de Nord din Timişoara de către poliţiştii de la Transporturi Feroviare. După ce va fi audiat, cel mai probabil bărbatul va fi reţinut pentru omor. O femeie în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă, marţi, în zona depoului de locomotive din Timişoara, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de un bărbat. Principalul suspect era fostul concubin al femeii, care a reuşit să fugă înainte de sosirea echipajelor de poliţie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu