ANM: Un val de aer polar va lovi ţara noastră în acest weekend

Postat la: 14.03.2018 17:04

Avertizare meteo de ultimă oră de la Administraţia Naţională de Meteorologie. Un val de aer polar vine cu temperaturi negative în acest weekend.

Potrivit meteorologilor, de sâmbătă, vremea se strică în zonele de nord şi est ale ţării, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, inclusiv duminică pe zi, va fi viscol în Moldova, la munte, dar şi în nordul Munteniei.Vremea se va strica atât de brusc încât există posibilitatea unui şoc termic. De la valorile de aproximativ 20 de grade înregistrate în această săptămână, temperaturile vor ajunge sub 0 grade. De asemenea, vântul puternic va accentua senzaţia de frig.

Meteorologii avertizează că toată Europa va fi afectată de acest val de aer extrem de rece. Prognoza oferită de Administraţia Naţională de Meteorologie arată că acest episod de vreme rea va persista şi săptămâna viitoare. Cele mai mari diferenţe de temperaturi se vor resimţi sâmbătă, atunci când în sudul ţării termometrele vor arăta chiar şi 20 de grade, în timp ce în nord temperaturile nu vor creşte mai multe de 2-3 grade Celsius.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu