Andreea Berecleanu, mesaj după ce s-a aflat că pleacă de la Antena 1

Postat la: 20.02.2020 08:01

Andreea Berecleanu a scris un mesaj pe Instagram, pentru fanii ei, după ce s-a aflat că nu va mai prezenta ştirile de la Antena 1.

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. Sunt prezentator de ştiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât şi de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect şi onest. Pot să dau şi amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viaţa trebuie să-şi urmeze cursul, la fel şi profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste şi respect mereu, sub diferite forme, şi vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani. Mulţi dintre voi, aşa cum mi-aţi spus oficial pe reţelele mele de Social Media sau în studiile de piaţă, dar şi pe stradă, faţă în faţă, mă consideraţi un prieten al familiei dv şi un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu eraţi telespectatori ai Antena 1, aţi ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Aşa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranţă! Cu dragoste, a voastră, Andreea ❤️", a scris prezentatoarea „Observatorului".

În urma demisiei anunțate de Andreea Berecleanu, Antena 1 a comunicat că, începând din această primăvară, Alessandra Stoicescu va prezenta Observatorul de la ora 19.00, de luni până vineri. Mai mult, Observatorul Antenei 1 va avea o nouă identitate atât la nivel vizual, cât și la nivel editorial. Noua identitate, dar și noua campanie de imagine a fost dezvoltată împreună cu compania britanică Red Bee, una dintre cele mai mari agenții de creație din Europa.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu