Alexandru Cumpanasu a cazut psihic live pe Facebook. A plans cinci minute pentru ca e singur: "Sunt la capatul puterilor!"

Postat la: 16.10.2019 - 16:10

Alexandru Cumpanasu a oferit un nou spectacol, marti seara, in live-ul sau cotidian pe Facebook. El a plans cinci minute fara sa spuna nimic, starnind spaima admiratorilor sai.

Live-ul lui Cumpanasu a inceput cu o tacere de aproximativ un minut. Momentul care se dorea a fi dramatic a fost insa intrerupt de o intrebare a sotiei lui Cumpanasu, care nu stia ce pregateste acesta. Nervos, Cumpanasu a altoit-o: „Sunt in live, Simona. Mai ai si alte intrebari?".

„Sunt la capatul puterilor. Acest sistem nenorocit care actioneaza in fiecare zi pe mine ma aduce in starea de a ma gandi foarte serios la ce urmeaza. (...) Nu mi se pare drept ca o lupta pentru binele tuturor sa o duca un singur om", s-a vaicarit apoi Cumpanasu.

Momentul dramatic a fost reluat dupa o jumatate de ora. Cumpanasu si-a intrerupt brusc discursul si timp de cinci minute a privit in camera, fara sa spuna nimic. Mare parte din acest timp a plans. „Nu poti de unul singur", si-a incheiat Cumpanasu spectacolul cu lacrimi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu