Aglomeratie pe Valea Prahovei, unde masinile circula cu 10 km/h, in special in zona statiunii Busteni

Postat la: 17.09.2017 15:24

Traficul este intens, duminica, pe Drumul National 1, in judetul Prahova, din cauza numarului mare de masini circulandu-se cu 10 kilometri la ora intre Predeal si Busteni, dar si intre Poiana Tapului si Busteni, scrie News.ro. Politistii recomanda rute alternative.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, din cauza numarului mare de autoturisme, valorile de trafic sunt intense pe DN1, intre statiunile Predeal si Busteni, pe sensul de mers catre Bucuresti, precum si intre Poiana Tapului si Busteni, pe sensul de mers catre Brasov. "Se circula in coloana, cu o viteza de aproximativ 10 kilometri la ora", anunta Infotrafic.

Pentru evitarea aglomeratiei, soferii care se intorc de la munte pot folosi ruta Brasov - Valea Mare - Pravat - Stoenesti - Targoviste - Baldana - Bucuresti sau Brasov - Pitesti - Bucuresti. Politistii recomanda conducatorilor auto sa manifeste intelegere si disciplina in trafic, sa-si pastreze calmul la volan si sa respecte cu strictete indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului pentru fluidizarea circulatiei.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu