Accident mortal provocat de un tânăr băut și fără permis

Postat la: 26.06.2019 - 15:47

Polițiștii Serviciului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în zona localităţii Drăgăneşti, se află o persoană decedată, posibilă victimă a unui accident rutier.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit la km 4+700 m, pe sensul de mers Tecuci - Galaţi, corpul neînsufleţit al unui bărbat, identificat ulterior ca având 45 de ani şi fiind din comuna Priponeşti. Lângă acesta, pe acelaşi sens de mers, a fost găsit un autoturism staţionat în afara părţii carosabile, care prezenta avarii şi care, cel mai probabil fusese implicat în incidentul rutier, autoturismul aparţinând unei femei, de 56 ani, din comuna Barcea.

Conducătorul auto nu a fost găsit la locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior, în persoana unui bărbat de 29 ani, din comuna Barcea, despre care poliţiştii au constatat că nu posedă permis de conducere. Acesta a fost testat alcoolscopic, prezentând, la câteva ore după producerea accidentului, valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu