A picat Bacul! Prim vicepreşedintele PNL Vrancea a fost tras în jos la una din materii

Postat la: 30.06.2020 - 15:20

În vârstă de 42 de ani, Daniel Moroşanu a fost unul dintre cei mai în vârstă candidaţi la susţinerea Bacalaureatului. Examenul l-a dat la Liceul Simion Mehedinţi din Vidra.

După evaluarea rezultatelor lucrărilor şi publicarea acestora sub forma unui ID numeric, trei surse din Ministerul Educaţiei Naţionale ale Newstandard susţin că Moroşanu a fost respins. Informaţiile nu au fost confirmate, nici infirmate de oficialii PNL. Dacă la LIMBA ROMÂNĂ a luat nota 3,6, la limba engleză 7,55, la geografie 8,65, acestea nu au fost destule pentru a trece limita admisă de regulament. TOATE NOTELE TREBUIE SĂ FIE PESTE 5. Se pare că LIMBA ROMÂNĂ i-a fost fatală.

Sarcina lui în PNL este să se ocupe de dezvoltarea locală, spaţiu în care ar fi necesare alte abilităţi: negocierea, identificarea surselor financiare, relaţionarea socială şi guvernamentală. El poate face contestaţie. Aceleaşi surse locale susţin că în clasa unde a dat Moroşanu examen s-a copiat pe rupte şi că ar exista o plângere penală în acest sens. Daniel Moroşanu a absolvit în anii '90 o şcoală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu doi ani a absolvit şi liceul, la seral.

E unul dintre oamenii de bază ai ministrului Ion Ştefan, poreclit Grindă. Până la ora redactării materialului, candidatul nu a putut fi contactat. El poate face contestaţie în termenul stabilit de lege. Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16:00 - 19:00, şi miercuri, între orele 8:00 - 12:00, potrivit informaţiilor EDU.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu