Viitorul a cucerit în premieră Supercupa României

Postat la: 07.07.2019 - 11:05

În doar 42 de zile, Gică Hagi a obținut mai multe trofee ca antrenor decât în întreaga sa activitate în România. După ce, pe 25 mai, cucerise Cupa României, ieri, Viitorul a obținut și Supercupa, deschizând sezonul cum nu se poate mai bine.

La Ploiești, în fața a 7.000 de spectatori care au susținut Viitorul și în semn de recunoștință pentru ce a făcut Gică Hagi pentru naționala de tineret, Viitorul s-a impus cu scorul de 1-0 în fața campioanei, CFR Cluj. Eroul partidei a fost Andrei Artean, care a marcat unicul gol în minutul 86 printr-un șut imparabil de la 30 de metri. Chiar dacă CFR a dominat partida și a avut chiar și o bară, în minutul 3 al prelungirilor, victoria constănțenilor este una meritată, ei având ocaziile mai clare și, în plus, un penalty neacordat pentru un henț la Bordeianu în minutul 54. Mai mult, trebuie menționat că Hagi a jucat mai mult cu rezervele, pentru că titularii prezenți la Campionatul European de tineret nu s-au aflat în lot.

Pentru campioana CFR Cluj acest meci trebuie să reprezinte un semnal de alarmă în vederea debutului de marți din preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde vor juca primul meci tocmai în Kazahstan, la Astana.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu