Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_jebc1t68p5kc8p6cofb34suo96, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Victorie de prestigiu pentru judo-ul românesc. Fetele de la Universitatea Cluj, bronz în Liga Campionilor

Victorie de prestigiu pentru judo-ul românesc. Fetele de la Universitatea Cluj, bronz în Liga Campionilor

Postat la: 16.11.2019 21:02

Vești bune de la cea mai importantă competiție de judo inter-cluburi din Europa, Liga Campionilor. Fetele de la Universitatea Cluj au reușit să obțină medalia de bronz, după 3-2 cu Benfica Lisabona, în direct pe Realitatea Plus.

Medalie de bronz pentru România, la Judo, în Liga Campionilor. Sportivele de la Universitatea Cluj au învins la Lisabona și au urcat pe podium.

La finalul competiției, fetele s-au fotografiat cu președinele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, și cu antrenorul lor, Florin Bercean.

Sportivele clujence au ajuns în această fază după ce au învins campioana Rusiei. Și CSM București, în concursul băieților, va încerca să pună mâna pe prețioasele medalii oferite de Uniunea Europeană de Judo.

România participă la Liga Campionilor cu ce are mai bun.

La fete, este vorba de campioana Andreea Chițu, dar și de două sportive japoneze, naturalizate în România. În echipa băieților apare și Petr Zhukov, sportivul rus care a primit cetățenie română luna trecută.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu