Starea antrenorului Eugen Neagoe este stabilă! Medicii susțin că este conștient

Postat la: 22.07.2019 - 10:48

Au fost clipe de panică totală, aseară, în timpul meciului Dinamo București - CSU Craiova. Antrenorul alb-roșilor a suferit un infarct, iar medicii de pe ambulanță au intervenit ca să-l resusciteze.

Antrenorul alb-roșilor, Eugen Neagoe, este conștient și cooperant, starea lui fiind în prezent stabilă, au precizat surse medicale. Neagoe a suferit o tulburare de ritm cardiac. Surse medicale au precizat, pentru Mediafax că Eugen Neagoe este stabil și conștient. Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală l-au stabilizat după ce acesta a suferit o tulburare de ritm cardiac.

Antrenorul Dinamo, Eugen Neagoe, a avut nevoie de intervenţia medicilor în timpul meciului contra Universității Craiova. Tehnicianul a leșinat pe banca de rezerve și o mașină de ambulanță s-a deplasat în faţa băncii echipei. Antrenorul a fost urcat pe targă şi dus ulterior la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Jucătorii şi suporterii şi-au pus mâinile în cap. Cu câteva secunde înainte ca ambulanţa să intervină, Neagoe părea foarte palid, iar cei din staff îşi făceau griji pentru starea sa.

Există şanse ca stresul acumulat în toată această perioadă să-şi spună cuvântul. Fanii Craiovei i-au scandat numele lui Eugen Neagoe, în timp ce galeria lui Dinamo l-au înjurat în continuare pe Ionuţ Negoiţă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu