Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_4cfiiegs6bv6qvej3p78r30ea1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Reactia lui Hagi dupa ce Raducioiu a anuntat ca se teme ca "Regele" e suparat pe el

Reactia lui Hagi dupa ce Raducioiu a anuntat ca se teme ca "Regele" e suparat pe el

Postat la: 22.04.2020 16:40

Gica Hagi a reactionat dupa ce Florin Raducioiu a anuntat ca se teme ca "Regele" s-a suparat pe el pentru unele declaratii facute despre Ianis. Capitanul "Generatiei de Aur" spune ca nu se problema de asa ceva.

Ba mai mult, Hagi afirma ca nu are dreptul sa se supere pe niciunl dintre fostii sai colegi. "Nu sunt suparat pe el, sub nicio forma, am primit o multime de mesaje in ziua de Paste, nu am avut cum sa raspund la toate, dar niciodata nu am fost suparat. Ca si capitan al echipei, nu am dreptul sa ma supar pe un coleg. Fiecare are dreptul la opinia lui. Ca si capitan nu am voie, trebuie sa accept orice. Nu exista suparare. Radu nu poate supara pe nimeni", a spus Hagi intr-o interventie la ProX.

Gica Hagi si Florin Raducioiu au fost poate cei mai importanti jucatori ai nationalei Romaniei la Campionatul Mondial din 1994, unde "tricolorii" au ajuns pana in faza sferturilor de finala.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu