Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_h6li50fiv39ds8emcu0ddkc1m7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Raed Arafat: "Meciurile de fotbal vor fi fără spectatori. De astăzi"

Raed Arafat: "Meciurile de fotbal vor fi fără spectatori. De astăzi"

Postat la: 08.03.2020 12:28

Raed Arafat a declarat, duminică dimineaţă, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Ministerului de Interne că meciurile de fotbal din România vor putea avea loc, dar fără spectatori. În plus, secretarul de stat în MAI le-a recomandat românilor să nu vină în ţară dacă sunt în zonele afectate de infecţiile cu noul coronavirus, iar toate şcolile în care sunt raportate cazuri de infecţii cu noul coronavirus vor fi închise.

Arafat a mai spus că este pentru prima dată când astfel de măsuri se iau pe teritoriul României. "De astăzi (n.r. - duminică) intră în aplicare aceste reguli. Ştim şi ne cerem scuze că această măsura va produce nemulţumiri şi un disconfort pentru unele persoane sau unele entităţi, cluburi, etc, dar este o discuţie amplă care a avut loc, şedinţa de alaltăieri a durat aproape 6 ore în care s-au discutat aceste lucruri", a afirmat, citat de Mediafax, Raed Arafat, după ce cazurile cu epidemiei de COVID-19 s-au răspândit şi în România. Decizia MAI afectează inclusiv meciurile din Liga 2, două fiind programate să se desfăşoare chiar astăzi. De la ora 12:30, la Bucureşti, pe stadionul Regie, se joacă Rapid - CSM Reşiţa, în timp ce de la ora 15:00, la Miercurea Ciuc, are loc partida FK Csikszereda - Petrolul. Ambele contează pentru etapa a 24-a a Ligii 2.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu