Mihai Pintilii: "Mi-e ruşine de ce se întâmplă. Să ne injure lumea, că merităm. Vom intra în istorie, ne va bate orice echipă"

Postat la: 26.08.2019 09:37

​Mihai Pintilii a declarat, duminică seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, pierdut de FCSB cu scorul de 0-4, că probabil echipa sa va ajunge pe ultimul loc în clasament, având în vedere felul în care se prezintă. El a menţionat că îi este ruşine de ce se întâmplă, potrivit News.ro.

"Cred că vor mai fi astfel de meciuri dacă vom contiuna în stilul ăsta. Noi avem o şansă în Europa. Sper să trecem cu bine de meciul de joi. Probabil vom ajunge pe ultimul loc în stilul în care ne prezentăm. Sunt resemnat, n-am cuvinte. Mi-e ruşine de ce se întâmplă, e păcat de ce se întâmplă. E ceva de nedescris. Vom intra cred în istorie şi ne va bate orice echipă. Se joacă totul fiecare pentru el, haotic, şi fiecare vrea să demonstreze, de frica patronului, de frica presiunii...

Trebuie să băgăm capul în pământ, să ne injure lumea, că merităm. Joi trebuie să dea totul ca şi cum ar fi ultimul meci, pentru că altfel va fi rând la reziliere de contracte. Dacă ne vom califica în grupe, va fi bine, dacă nu, va fi dezastru", a spus Pintilii, la Look Plus.

Formaţia FCSB, care este antrenată din această săptămână de Bogdan Vintilă, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a şaptea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Olaru '17, Constantin '58 (penalti), Cardoso '65 (penalti) şi Velisar '85. Cele două penaltiuri au fost acordate pentru un fault al lui Bălgrădean, respectiv pentru o intervenţie dură a lui Iulian Cristea. Cristea a fost eliminat în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. După 11 minute a fost eliminat şi Ciorbadjiski.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu