Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_cq2v43rdgtc7p455mt81h93301, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Mesajul Simonei Halep pentru Bianca Andreescu, după succesul istoric de la US Open

Mesajul Simonei Halep pentru Bianca Andreescu, după succesul istoric de la US Open

Postat la: 08.09.2019 12:53

Bianca Andreescu (19 ani) este noua senzație din tenisul mondial. Jucătoarea din Canada cu origini românești a câștigat turneul de la US Open, după o finală de vis cu Serena Williams, scor 6-3, 7-5.

Bianca Andreescu a primit felicitări din toate părțile, inclusiv de la Serena Williams, adversara sa din finală. Printre cei care au felicitat-o este și Simona Halep, campioana de la Wimbledon. "Felicitări Bianca Andreescu pentru performanța extraordinară și pentru primul tău turneu de Grand Slam câștigat. România este mândră de tine", a scris Simona Halep pe Twitter.

Interesant este faptul că, după victoria fantastică de la Flushing Meadows, Bianca Andreescu o va depăși, de luni, pe Simona Halep în clasamentul WTA. Astfel, Andreescu va fi noul număr 5 WTA, în timp ce campioana de la Wimbledon va ocupa poziția 6.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu