Maria Şarapova şi Madison Keys s-au retras de la Dubai

Postat la: 15.02.2018 18:12

Fostul număr 1 mondial, Maria Şarapova dar şi finalista de anul trecut de la US Open, Madison Keys, au anunţat că se retrag de la turneul Premierde la Dubai, dotat cu premii în valoare de 733,900 de dolari, ce va debuta săptămâna viitoare, au anunţat, joi, organizatorii competiţiei.

De 5 ori câştigătoare de Grand Slam, Maria Şarapova primise un wildcard pentru a-şi face din nou apariţia la turneul la care nu a mai evoluat din 2006. Rusoaica a decis să renunţe din cauza unei accidentări la antebraţ.

La începutul acestei săptămâni, Maria Şarapova a pierdut meciul de debut de la Doha, în trei seturi, în faţa româncei Monica Niculescu şi este acum abia pe locul 41 WTA. În vârstă de 30 de ani, rusoiaca a câştigat 21 de meciuri şi a pierdut 10, de la revenirea de după perioada de suspendare.

Nici numărul 14 mondial, Madison Keys nu va juca la Dubai. Finalista de la US Open de anul trecut a acuzat o stare precară a sănătăţii.

"Din păcate, atât Maria Şarapova, cât şi Madison Keys au anunţat că trebuie să se retragă din turneu. Ne pare rău că nici Maria, nici Madison nu vor putea să joace în Dubai, dar avem încă unul dintre cele mai puternice jucătoare din lume, ce vor fi prezente aici. Maria mi-a spus că îi pare foarte rău că nu poate fi aici şi speră să se întoarcă anul viitor. Îi dorim atât ei cât şi lui Madison să îşi revină rapid", a declarat directorul turneului Salah Tahlak.

Turneul de la Dunai va începe luni, cu numărul doi mondial, Simona Halep, principala favorită la câştigarea trofeului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu