Ion Pârcălab, "Săgeata Carpaților", omagiat în Sectorul 2

Postat la: 02.11.2019 08:40

Unul dintre cei mai mari fotbaliști români, Ion Pârcălab va da, în curând, numele unui parc din sectorul 2. La inițiativa viceprimarului PNL, Dan Cristian Popescu, Parcul Amiral Murgescu va fi redenumit Parcul Ion Pârcălab.

Joi, în ședința Consiliului Local Sector 2, consilierii au votat pentru omagierea marelul fotbalist, totodată cetățean al sectorului 2. Dorința viceprimarului este ca toate personalitățile din sectorul 2, indiferent de domeniul în care au activat să fie recunoscute pentru contribuția lor, iar copiii să aibă un exemplu demn de urmat.

Legendă a clubului Dinamo, cu care a cucerit patru titluri de campion și două cupe, Ion Pârcălab s-a evidențiat prin viteza și tehnica prin care domina flancurile în atac, fiind supranumit de către presa de specialitate a vremii: "Săgeata Carpaților".

Astăzi, la onorabila vârstă de 77 de ani, Ion Pârcălab rămâne una dintre cele mai respectate glorii ale lui Dinamo și un personaj în continuare ancorat în dezvoltarea și promovarea sportului românesc.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu