Ianis Hagi, decisiv și în returul dintre Glasgow Rangers și Braga. Echipa scoțiană s-a calificat în optimile Europa League

Postat la: 27.02.2020 08:56

Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, s-a calificat în această seară în optimile Europa League, după ce a câștigat și returul, din deplasare, cu formația portugheză Braga.

Glasgow a câștigat cu 1-0 (Kent 60), după ce se impusese cu 3-2 și în tur și merge mai departe cu scorul general de 4-2. Omul meciului la Glasgow, tânărul internațional roman s-a dovedit decisiv și la Braga, pasând decisiv la unicul gol al meciului, dar având și alte realizări, trecând peste ratarea unui penalty în prima repriză.

Ianis Hagi, din nou decisiv pentru Glasgow Rangers! După o primă repriză cu ghinion și un penalty executat de Ianis, dar apărat de portar, a doua jumătate a reprezentat revanșa fostului nostru căpitan, cu pasă de gol și execuții de mare finețe. Felicitări, Glasgow Rangers, bravo Ianis!, este mesajul FC Viitorul, echipa care l-a fomat și l-a lansat în fotbalul mare pe Ianis.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu