Giovani Becali i-a închis telefonul în nas vărului Gigi! De la ce a pornit cearta!

Postat la: 23.05.2020 19:25

Sunt rude de sânge, o familie strâns unită, dar între Giovani Becali și vărul Gigi au existat mereu de-a lungul timpului și multe tensiuni. Relația lor a fost mereu una cu scântei, ba chiar a fost o vreme în care nu au vorbit ani la rând.

Tensiuni de la distanță au fost între cei doi veri chiar și când cei doi au fost arestați. Cererile dese ale lui Gigi de a ieși din pușcărie pe motiv de boală l-au enervat pe Giovani, care le-ar fi spus apropiaților că patronul lui FCSB ar trebui să se comporte ca un bărbat și să nu ceară milă. Cât despre Gigi, atunci când a ieșit, n-a ținut cont de faptul că este în relații reci cu vărul său mai mare și a făcut mereu scandal, pentru ca lui Giovani și lui Victor să le fie respectate drepturile în detenție.

Mărul discordiei a fost reprezentat însă întotdeauna de fotbal. Giovani și Victor, impresari, pe de-o parte și cu afinități declarate dinamoviste, Gigi stelistul și patronul, de cealaltă parte. S-au contrat mereu pe partea asta, iar certurile au pornit mereu atunci când verii au avut de negociat transferuri. De altfel, Giovani a și recunoscut că, pe timpuri, nu și-au vorbit ani de zile din acest motiv. "I-am închis telefonul și pur și simplu nu am mai vorbit!", a mărturisit Giovani care a intrat iar în conflict cu vărul patron. "E dificil și acum să negociezi cu Gigi Becali. La el nu există pandemie, virus. El vrea niște bani pe marfa lui și sper să îi aibă", a spus Giovani Becali, cel care îi impresariază pe Florinel Coman, Ionuț Vînă și Florin Tănase.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu