Gică Hagi îl atacă pe Răzvan Lucescu după calificarea României U21

Postat la: 25.06.2019 - 09:24

Gică Hagi l-a criticat dur pe Răzvan Lucescu, luni seară, spunând că a „greşit flagrant" spunând că generaţia actuală under 21 nu poate fi salvarea fotbalului românesc. „Să se ducă în Grecia la pistolarul lui acolo", a menţionat Hagi la Telekom Sport.

„Bravo lor că s-au bătut cu cei mai mari. Unii înghit în sec. Haideţi să ne bucurăm de succesul lor, să vorbim despre ei. Germania o să vină, o să fie o semifinală. Băieţii ăştia au ajuns atât de departe. Au valoare, bravo lor. Sunt o generaţie. Apropo de ce a zis Răzvan că nu e o generaţie. Nu e adevărat! Poate că el nu ştie ce înseamnă o generaţie şi a greşit flagrant faţă de aceşti copii. În 70 a fost o generaţie a lui, în anii 80 alta, în anii 90 a noastră. N-are el cum să înţeleagă asta. Probabil că nu-i convine. Aceşti copii înseamnă o generaţie.

Să se ducă în Grecia la pistolarul lui acolo. A greşit faţă de aceşti copii. E greu să înţeleagă lucrul acesta, probabil că nu-i convin lucrurile care se obţin. Răzvan a zis că nu este o generaţie, ceea ce e grav. Aceşti copii sunt o generaţie, sunt un grup. A făcut o greşeală mare, gravă să nu recunoşti o generaţie. E deranjant. El nu este obişnuit cu o generaţie, este obişnuit cu pistolarii din Grecia. Contează mai mult PAOK, pistoalele, pistolarii, nu ştii ce mai e pe acolo pe la ei. Este greu să construitul unei generaţii. Taică-su ştie foarte bine cum se construieşte o generaţie, el nu ştie. Am văzut că ne critică fotbalul românesc. Asta este. Să vină să muncească să ajute fotbalul românesc, să lase pistolarii pe acolo", a afirmat Hagi, potrivit telekomsport.ro, citat de romaniatv.

Gheorghe Hagi consideră că şi Cosmin Contra a greşit plângându-se de lipsa de valoare a Ligii I: "A închis gura (n.r. - România U21) celor care au zis că Liga 1 nu are valoare. Acum înghit sec. Cei care au spus asta să stea acasă, să se ducă acasă. Selecţionerul României a greşit şi el, că a zis că Liga I nu are valoare şi că nu sunt jucători de valoare".

La Digi Sport, Hagi a mai declarat că Răzvan Lucescu ar trebui să ia lecţii de la Mircea Lucescu: „E o performanţă enormă. Aceşti copii au scos România în stradă. Sunt foarte foarte valoroşi. Bravo lor, jos pălăria. Răzvan a greşit când a spus că o să rămână 5-6 jucători. Vorbim superficial aşa... Să se ducă să ia lecţii de la taică-su să îi explice cum se construieşte o generaţie. (...) Toţi antrenorii au scos o generaţie fantastică, care n-are complexe. I-au scos pe francezi, pe englezi. Au făcut ceva fantastic şi aceşti copii merită tot respectul nostru. Campionatul românesc produce jucători, chiar dacă unii vorbesc cu o uşurinţă alarmantă".

Gheorghe Hagi a vorbit şi despre faptul că jucătorilor din echipa de tineret le-a crescut cota datorită parcursului de la turneul final: "M-a întrebat cineva dacă e valabil cu 300.000 să-l dau pe Boboc. Acum o să cer şi eu. Muncim, ne zbatem.... Să-mi cadă telefonul din mână.. Dăm în derizoriu".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu