Englezii, amenințări înaintea meciului cu România. Declarația care arată că naționala din Albion nu se teme de elevii lui Mirel Rădoi

Postat la: 21.06.2019 - 16:01

Demarai Gray, component al naționalei de tineret a Angliei, este convins că insularii formează cea mai puternică echipă de la turneul final și va învinge România.

Anglia a debutat cu o înfrângere la Campionatul European de Tineret, scor 1-2 cu Franța, iar vineri va evolua împotriva României, de la ora 19.30. Pentru naționala Albionului, jocul este decisiv, pentru că o înfrângere ar echivala cu eliminarea de la turneul final. Internaționalul Demarai Gray este optimist și crede că Anglia nu se va împiedica de reprezentativa României.

„Nu ne stresăm, nu ne facem griji. Încă putem ajunge în semifinale din postura de cel mai bun loc doi. Putem chiar câștiga grupa, dar pentru asta trebuie să băgam de mai multe ori mingea în plasă în ultimele două meciuri. Toată lumea e rănită, dar am rămas încrezători. Suntem un grup unit. Cu Franța am dominat jocul, eliminarea ne-a pus însă capac. Vom recupera punctele cu România! Cred că suntem cea mai bună echipă de le European", a spus Gray.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu