Dinamo Bucuresti a batut de-a rupt la CSM Targoviste

Postat la: 06.11.2019 - 16:36

Meciul de volei dintre CSM Târgovişte şi Dinamo Bucureşti s-a terminat prost pentru echipa locală, care a pierdut destul de clar la ultima clasată sezonul trecut în playoff.

Lăudată excesiv după victorii cu adversari destul de slabi, CSM Targoviste a capotat la primul test adevărat. Cu precizarea că Piticu (Marian Ştefan) s-a mişcat inteligent pe piaţa transferurilor, aducând jucătoare mai ieftine şi mai eficiente decât oficialii sau voluntarii CSM-ului.

"E ok pentru târgovişteni să aibă şi opţiunea unor meciuri de volei de primă ligă în Polivalentă, doar că fondurile care se consumă aici sunt umflate şi mega umflate. Nu se justifică o asemenea investiţie într-o echipă care nu câştigă trofee şi transpiră pentru a prinde un loc pe podium, într-un campionat în care contează maximum patru echipe. Că termini pe locul 3, 4 sau 10 la volei, e cam acelaşi lucru.", scriu cei de la Jurnal de Dambovita.

CSM Târgovişte - Dinamo Bucureşti 1-3 (28-30, 25-18, 25-27, 23-25)

CSM Târgovişte: H.Yusleyni 29, T. Sredic 16, A. Trică 14, L. Bălae 7, A. Starcevic 7, I. Van de Vyver 3, E. Lytovchenko 2, I. Prikopic 2, D. Calotă, K. Vukomanovic (libero). Antrenor: Dragan Nesic.

Dinamo: M. Karakasheva 19, S. Maja 17, M. Burazer 16, A. Pîrv 14, M. Silva 12, N. Hashimoto 3, M. Iancu 1, M. Vujovic (libero). Antrenor: Stevan Ljiubicic.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu