Calificare cu noroc pentru FCSB în semifinalele Cupei României!

Postat la: 06.03.2020 - 10:19

FCSB s-a calificat cu mult noroc în semifinalele Cupei României. „Roș-albaștrii" au trecut cu emoții de FC Hermannstadt în sferturile de finală ale competiției la capătul unui meci pe care l-au tranșat în favoarea lor cu 2-1 și în care toate golurile s-au marcat în ultimul sfert de oră.

Sibienii au deschis scorul prin rezerva Debeljuh, în minutul 75 însă FCSB a reintart în meci cu mult noroc beneficiind de un autogol al lui Luchin care a deviat în propria poartă o centrare a lui Crețu în minutul 84.

FC Hermannstadt a cedat apoi, iar în ultimul minut de joc Dennis Man l-a găsit excelent, cu o pasă cu călcâiul, pe Florinel Coman, acesta finalizând cu o „scăriță", stabilind scorul final al confruntării 2-1.

„Sunt foarte fericit că ne-am calificat şi vreau să mă bucur de această victorie cu jucătorii. În momentul acesta sunt liniştit şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această victorie. Încerc să rămân cu picioarele pe pământ, ne aşteaptă meciuri grele", a declarat Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul principal al FCSB după calificarea echipei sale.

„Roș-albaștrii" s-au alăturat astfel celor de la Dinamo București, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Politehnica Iași în semifinalele Cupei României.

Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României va avea loc săptămâna viitoare. Semifinalele se vor juca în sistem tur-retur pe 22 aprilie și 13 mai. Finala competiției se va disputa în Bănie, data finalei urmând a fi stabilită ulterior.
Prezicerile lui Stephen Hawking din 2001 s-au adeverit! Ce se va întâmpla cu virusul care va distruge rasa umană

Rezultate sferturi de finală Cupa României
Academica Clinceni - Dinamo București 0-1
Petrolul Ploiești - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-1
Poli Iași - Universitatea Craiova 3-2
FC Hermannstadt - FCSB 1-2

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu