Antrenorul timișorean Florin Bugar este în stare critică după ce a contractat noul coronavirus

Postat la: 19.10.2020 - 15:05

Florin Bugar, fostul antrenor al lui CFR Timişoara, trece prin clipe grele pe patul de spital. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani e afectat de noul coronavirus şi se află internat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Conform sportarad.ro, antrenorul timişorean a ajuns pe patul de spital în urmă cu o săptămână și starea sa s-a agravat de pe o zi pe alta. Acesta a început să respire doar cu ajutorul unei măști, iar acum ar fi intubat pe secția ATI, plămânii săi mai funcționau la 70% din capacitate. Bugar a mai fost diagnosticat cu encefalită și diabet şi de vineri seara a fost mutat la Spitalul Județean din Timișoara.

Florin Bugar e în prezent antrenorul formaţiei de fotbal feminin Piros Security Arad, aflată în elită, şi care şi-a şi amânat partida din weekend cu Fortuna Becicherecu Mic, deoarece mai multe jucătoare arădene se află în izolare din cauza Covidului. "Haideți să ne rugăm și sa fim alături de Dl. antrenor Florin Bugar, care trece prin momente grele. Profe, întreaga echipă este alături de dumneavoastră, sunteți puternic si știm ca Dumnezeu poate face o minune și să ne vedem din nou pe teren!", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului arădean.

Florin Bugar e cunoscut iubitorilor fotbalului pentru legătura specială cu clubul de la Gara Mare, fiind „principalul" CFR-ului în diferite perioade ale „leoparzilor", pentru ca, mai apoi, să performeze în prima ligă cu gruparea feminină timişoreană, dispărută între timp. Bugar a fost şi antrenor la diverse selecţionate naţionale de junioare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu