ZVON - De ce ar vrea Viorica Dancila sa demisioneze: Discutii tensionate cu Dragnea

Postat la: 16.04.2018 11:14

Premierul Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze. Este un zvon care circulă în diferite cercuri. Totul ar fi pornit de la discuţiile pe care premierul le-ar fi avut cu Liviu Dragnea despre strategie cu privire la revocarea şefei DNA.

Vezi şi: Cum au fost loviți românii de creşterea generală a preţurilor: Evoluţia inflaţiei şi precedentul din perioada USL/ INFOGRAFIC

Liviu Dragnea face presiuni asupra premierului pentru a adopta o ordonanţă de urgenţă în domeniul justiţiei, iar Viorica Dăncilă nu ar dori să-şi asume consecinţele internaţionale. Liderul PSD ar vrea ca o OUG să prevadă că preşedintele nu poate decide altfel decât cere ministrul Justiţiei. Pentru a da o impresie de forţă şi de susţinere populară pentru schimbare, Dragnea ar dori şi organizarea unui miting de un milion de oameni în Bucureşti.

Potrivit surselor stiripesurse.ro, Viorica Dancila ar fi spus că ea se poate da la o parte dacă se insistă pe măsuri de acest gen. Premierul ar dori ca decizia preşedintelui, oricare ar fi ea, ar trebui analizată şi abia apoi să se ia o decizie cu privire la paşii următori.

Vezi şi: Motivație pentru o viață sănătoasă: Cum să-ți crești cheful de mișcare ..

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu