Zeci de persoane au fost evacuate si circulatia oprita in Dumbravita, dupa ce o masina a fisurat o magistrala de gaz

Postat la: 14.02.2018 21:54

Câteva zeci de persoane au fost evacuate şi circulaţia a fost oprită, miercuri, pe o stradă din localitatea Dumbrăviţa, pe drumul dintre municipiul Timişoara şi Aeroportul Internaţional "Traian Vuia", după ce un şofer a intrat cu maşina într-o magistrală de gaz pe care a fisurat-o, existând pericol de explozie. "Fisura a fost produsă de un autoturism care a lovit o magistrală de gaz. Au fost evacuate 65 de persoane, iar la faţa locului s-a intervenit, pentru asigurarea măsurilor PSI la magistrală, cu forţe ale ISU, ale Poliţiei şi Jandarmeriei Timiş. A fost dispusă oprirea circulaţiei şi evacuarea persoanelor pe o rază de 1 km", a declarat, miercuri, presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea, conform Agerpres.

La faţa locului s-a intervenit cu doi ofiţeri ISU, trei autospeciale, o autospecială CBRN, 16 subofiţeri ISU, două autospeciale cu opt subofiţeri de la Jandarmeria Timiş, şase echipaje cu 12 agenţi de poliţie ai IPJ Timiş, echipaje Eon şi Delgaz.

După circa o oră de intervenţii, scurgerea de gaz a fost oprită de lucrătorii Eon şi Delgaz, iar în acest moment nu mai există pericol de explozie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu