Xavi Simons: 'Toți viseaza sa joace cu Messi, dar uneori trebuie sa alegi un alt drum'

Postat la: 12.10.2019 19:16

Mijlocașul olandez Xavi Simons a ales să plece de la Academia Barcelonei, după ce a evoluat în culorile blaugrana timp de nouă ani. Jucătorul în vârstă de 16 ani a plecat în această vară la PSG, acolo unde a ajuns la echipa Under 19 a parizienilor, scrie Mediafax.

După ce a evoluat în șapte meciuri pentru formația U19, Simons a vorbit despre cum se simte în Franța, dar și despre plecarea lui de la Barcelona, acolo unde era văzut ca unul dintre vedetele Academiei.

Citește și: Cristiano Ronaldo ar putea să aibă un stadion cu numele său

"Toți visează să joace cu Messi, dar uneori trebuie să alegi un alt drum. Am decis să accept o altă aventură și cred că este bine pentru creșterea mea", a declarat Xavi Simons, potrivit sport.es, care Xavi Simons a ales să plece de la Academia Barcelonei a mai continuat:

"La început a fost dificil pentru că toți jucătorii erau din punct de vedere fizic mai puternici decât mine. Acum încep să mă obșinuiesc și mă simt bine".

După două luni la clubul francez, Xavi Simons s-a antrenat și cu prima echipă și a reușit să marcheze un gol împotriva celor de la Real Madrid, în Youth League, cea mai importantă competiție europeană pentru cluburile U19.

"Vreau să ajung la prima echipă cât mai repede posibil. Sunt 100% sigur că nu sunt încă la avel niveș, că trebuie să muncesc mult. Oricum, în fotbal orice se poate întâmpla. Poți să ajungi sau nu poți să ajungi", a mai spus Xavi Simons.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu