Vladimir Putin și-a pierdut rabdarea și avertizeaza: Rusia va raspunde in mod adecvat la noi sancțiuni din partea SUA

Postat la: 14.01.2018 08:54

Moscova va răspunde în mod adecvat la posibilele noi sancţiuni din partea SUA, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, avertizând că la baza reacţiei ruseşti va sta principiul reciprocităţii, informează RIA Novosti, informează agerpres.ro


'Se vor lua măsuri ce vor fi considerate că sunt cele mai bune şi mai potrivite pentru interesele noastre. Şi în acest caz, nu există nicio îndoială, decizia va fi luată de preşedintele Rusiei', a afirmat Peskov în cadrul unei conferinţe de presă, solicitat să comenteze recentele informaţii din presa internaţională potrivit cărora SUA ar putea să instituie sancţiuni împotriva a 50 de oameni de afaceri ruşi.

IMPORTANT - ANUNȚ PENTRU TOȚI CITITORII - https://www.stiripesurse.ro/notificari/


Peskov a spus că în presă au apărut multe liste diferite, însă până la urmă acestea s-au dovedit că nu sunt reale. El a spus că Moscova aşteaptă mai întâi să apară un document oficial al Washingtonului. 

SUA lucrează la unele sancţiuni împotriva Rusiei în conformitate cu legea "cu privire la combaterea inamicilor Americii", a declarat joi secretarul Trezoreriei SUA, Steve Mnuchin, citat de RIA Novosti.

Noi dezvăluiri apar despre polițistul-pedofil: Eugen Stan, DECORAT de Traian Băsescu în 2012! Reacție DURĂ a fostului președinte


Preşedintele american Donald Trump a promulgat în luna august această lege. Una din prevederile acesteia stipulează ca administraţia să furnizeze Congresului o listă de oligarhi, oameni de afaceri şi alţi reprezentanţi ai elitei, apropiaţi de autorităţile ruse, inclusiv date despre rudele lor, în termen de 180 de zile de la adoptarea documentului (şi ulterior anual). 

Astfel, raportul consacrat Rusiei ar urma să fie dat publicităţii nu mai târziu de 29 ianuarie, indică agenţia de presă rusă.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu