Viorica Dancila RECUNOAȘTE: Guvernul a absorbit doar 25% din fondurile europene puse la bataie de UE - Spitalele regionale, inca incerte

Postat la: 08.12.2018 10:15

Premierul Viorica Dăncilă a făcut primele declarații după atacurile extrem de dure lansate, ieri de președintele Klaus Iohannis, care a acuzat-o că nu înțelege obligațile pe care le are un premier. În cadrul unei emisiuni la Bruxelles, Viorica Dăncilă a discutat cu jurnalisul Antena 3 Sabina Iosub.

"Așa cum am promis în programul de guvernare, pe 25 decembrie vom avea 255 absorbție fonduri europene. Poate vi se pare o cifră mică, dar în august anul trecut abia am reușit să închidem autoritatea de management. Sunt acuzații că nu dorim să luăm fonduri euroepene. Eu cred că pentru a avea un impact foarte bun trebuie să folosim și fonduri europene și parteneriat public - privat. Există și un regulament european. Depunem toate actele până la sfârșitul acestui an pentru spitale. Ne trebuiesc 460 de milioane de euro pentru un spital. Trebuie să vede cum putem să conlucrăm cu doamna Crețu, dar și să vedem cum putem atrage bani privați. Sperăm ca până la finalul manadatului să ajungem la 100% absorbție fonduri private", a declarat Dăncilă.

Citește și: Klaus Iohannis a DECLANȘAT o revoltă fără precedent - Președintele e AMENINȚAT de transportatori .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu